B&B

Over Caes Daele

Welkom in een gerenoveerd landhuis in het landelijke Zegelsem, een deelgemeente van Brakel, op een stille heuvel met een uniek uitzicht op de Vlaamse Ardennen. Prachtige wandelingen, fiets- en mountainbikeroutes en lokale gastronomie wachten op u, in een ongerepte natuur. Eeuwenoude steden als Ronse, Oudenaarde en Geraardsbergen liggen op een boogscheut. Snuif ook de sfeer op van het vlakbij gelegen natuurgebied 't Burreken, van de Ronde van Vlaanderen...


Wij bieden een gastenkamer aan, met één of twee mooi ingerichte en van alle comfort voorziene slaapkamers, voor een verkwikkende slaap na een dag wandelen, fietsen of mountainbiken.


De woning ligt in een doodlopend straatje, midden de velden. We hebben ze 'Caes Daele' genoemd, naar het toponiem van de vallei die zich uitstrekt achter de tuin. Deze is zuidgericht en heeft een bemeubeld terras en een zwembad dat verwarmd is van mei tot en met oktober.  In een apart wellness gebouw kunt u heerlijk ontspannen: een sauna,  infrarood cabine,  douche, een rustruimte met uitzicht op het Brakelbos  en een salon  bieden u de nodige rust en privacy.


Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer of, bij mooi weer, op het terras.


Ons landhuis is geschikt om fietsers en wandelaars  te ontvangen, maar evengoed zakenmensen en cultuurliefhebbers.


Stijl, stilte en schoonheid: dat is wat onze b & b zo uniek maakt.

Copyright @ All Rights Reserved

Onze B&B is aangemeld bij Toerisme Vlaanderen.