Chambres

Home / Chambres

Les deux chambres tiennent leur nom de nos arômes préférés. Le linge de lit Mirella Slabbinck, les produits de bain Pure Herbs et le linge de bain Yves Delorme contribuent à une ambiance raffinée et naturelle.

Nous limitons délibérément notre offre de location afin de vous garantir intimité et sécurité. C’est pourquoi, nous proposons simultanément les 2 chambres Pistache et Caramel. Vous et vos accompagnants, pourrez ainsi profiter pleinement du B&B qui vous sera exclusivement réservé.

CARAMEL

Op het gelijkvloers wacht je een rustige kamer met een boxspring tweepersoonsbed. Je hebt er een prachtig uitzicht op de tuin en rechtstreekse toegang tot het zwembad . De kamer beschikt over een dressing die voldoende bergruimte biedt, alsook een spiegel en een minibar.
Een aparte badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet sluit aan op de slaapkamer. Je vindt er handdoeken, badjassen, slippers en ecologische badproducten.
 

Boek de kamer Caramel

Chambre Petit-déjeuner
€ 130/nuit€ 15/personne
Prix TVA comprise

PISTACHE

PISTACHE
Op de eerste verdieping bieden we je een kamer aan onder de dakpannen. Ze is uitgerust met een boxspring tweepersoonsbed, een kaptafel, leuke meubels van Piet Hein Eek, een minibar en een dressing.
Aansluitend is er een gezellige badkamer met douche, wastafel, handdoeken, badjassen, slippers en ecologische badproducten. Tevens beschik je er over een apart toilet.

Boek de kamer Pistache

Chambre Petit-déjeuner
€ 110/nuit€ 15/personne
Prix TVA comprise