Kamers

De twee kamers van Caes Daele ontlenen hun naam aan onze lievelingssmaken. Bedlinnen van Mirella Slabbinck, badproducten van Pure Herbs en badlinnen van Yves Delorme zorgen voor een verfijnde en naturelle sfeer.

We hebben ons aanbod bewust beperkt gehouden, waardoor we privacy en veiligheid kunnen garanderen: we bieden de kamer Pistache alleen aan samen met de kamer Caramel. Zo hebben jij en je gezelschap de b&b helemaal voor jullie alleen.

CARAMEL

Op het gelijkvloers wacht je een rustige kamer met een boxspring tweepersoonsbed. Je hebt er een prachtig uitzicht op de tuin en rechtstreekse toegang tot het zwembad . De kamer beschikt over een dressing die voldoende bergruimte biedt, alsook een spiegel en een minibar.
Een aparte badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet sluit aan op de slaapkamer. Je vindt er handdoeken, badjassen, slippers en ecologische badproducten.
 

Boek de kamer Caramel

KamerOntbijt
€ 130/nacht € 15/persoon
Prijzen zijn BTW inbegrepen

PISTACHE

Op de eerste verdieping bieden we je een kamer aan onder de dakpannen. Ze is uitgerust met een boxspring tweepersoonsbed, een kaptafel, leuke meubels van Piet Hein Eek, een minibar en een dressing.
Aansluitend is er een gezellige badkamer met douche, wastafel, handdoeken, badjassen, slippers en ecologische badproducten. Tevens beschik je er over een apart toilet.

Boek de kamer Pistache

KamerOntbijt
€ 110/nacht€ 15/persoon
Prijzen zijn BTW inbegrepen